Tegnap este Fűveztem és azóta szarul vagyok mit tegyek hogy el muljon?
Este haverokkal be szívtam, és elég sokat szívtam a füves cigibol ..
Aztan el telt pár perc és el kezdett gyorsan verni a szívem , azt hittem szívinfarktusom lesz és még fogok halni , az egész testem el kezdett zsibbadni , hanyingerem is volt de nem tudtam hanyni, muszáj volt ide oda lepegetnem vagy énekelni vagy barmi hogy el tereljem a figyelem a halál erzesrol,össze vissza bohockodtam de közbe annyira ideges és sokkos állapotban voltam ...
Aztan ma fel keltem azt hittem jo lesz minden , erre nem úgy mint tegnap de azért szarul vagyok .. Szedulok a szivem is furcsa , furan erzem faj a hasam is kb minden bajom van .. Segítsetek légyszi valami tanácsot hogy el muljon mi hamarabb mert én ezt nem birom..
elmúlik mint a másnaposság, igyál hideg vizet.
valeriana meg orbáncfű tabletta meg segítene lenyugodni de ugye ilyenkor nincs gyógyszertár.
hűtsd le magad, hallgass kellemes nyugis zenét
Aki füvezik, az drogozik, és hülye! Sose csinálnék ilyet...
Zacher Gábor ilyenekkel csinál reklámot, mint te kérdező :)
És ha holnapra se múlik el mit tegyek??
Mondjuk már most jó lenne ha el mulna.. Ettem kettő paradicsomot talán ici picivel jobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!