Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fájó hasító görcsös?

Fájó hasító görcsös?

Figyelt kérdés

Volt nektek olyan, hogy szeretkezés közben nagyon fájt és be görcsölt a hasatok, ha igen mit csináltatok vagy orvosnál volt e valaki

Házas vagyok és eddig sose fájt és nem annál szexről beszélek még mielőtt valaki félre értené, lehet lelki oka is ?

2010. jún. 20. 08:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Tudom , hogy nem ide kellet volna írnom , de csak bántó szavakat kaptam sajnos.
2010. jún. 20. 08:38
 2/7 A kérdező kommentje:
2x történt , de nagyon erősen be görcsöltem azt hittem rosszul leszek, mint aki szülni akar, pedig a párom oda figyel rám mindig.
2010. jún. 20. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 15 hetes babás vagyok, és kb 3 hete érzem a fájdalmat a hasamba. Csak vigyázva, óvatosan működik.

Nem vagy babás? :)

2010. jún. 20. 09:07
 4/7 anonim ***** válasza:
De ugye nem az orgazmus görcsére gondolsz?
2010. jún. 20. 09:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy olyankor írtad ki, amikor csak unatkozó hülyegyerekek ültek a gép előtt.

Fájdalmas közösülést okozhat

- fertőzés (nem feltétlenül van más tünete, sokféle kórokozó van), érdemes nőgyógyásszal megnézetni.

- lehet, hogy a lelkedben nincs minden rendben (nem veszekedtetek mostanában, minden rendben van köztetek?),

- de az is lehet, hogy csak jobban "megdöngetett" és megütöttétek a méhszájadat. Az is tud akár menstruációs görcsökhöz hasonló hasi fájdalmat okozni. Próbáljatok ki olyan pózt, ahol nem tud a pénisze olyan mélyre hatolni.

Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.

2010. jún. 20. 09:37
 6/7 anonim válasza:
Én akkor éreztem ilyet amikor cisztám volt,és hevesebb volt a dolog.Meny el dokihoz.Mikor voltál kivizsgáláson?
2010. jún. 20. 09:48
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. Arról hogy terhes lennék nem tudok :) amúgy gratulálok a babádhoz, Tényleg hasonló fájdalmat éreztem mint a menstruációnál de nagyon iszonyatosan fájt.Remélem nem ciszta vagy valami komolyabb betegség:(,Csütörtökön tudok csak elmenni Nőgyógyászhoz bár nem tudom, hogy fogom vele közölni mert eddig még normálissal nem találkoztam, csak olyannal aki szeret beszólogatni.
2010. jún. 20. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!