Mitől lehet? Menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Itthon ha este lefekszem akkor kicsit köhögök. Nappal nem. Ha a barátomnál alszok akkor is van hogy köhögök de ott mèg kevésbé, ott inkàbb az orrom fújom és csak a hálószobában.
Gondoltam por allergiara is.
Voltam orvosnal azt mondta kezdodo asztma szedtem gyogyszert egy ideig de aztan barmilyen ciki elfelejtettem. Viszont egy időben csökkent is ez.
Lehet kapcsolat aközött hogy ithhon mi van és hogy barátomnál is köhögök vagy inkább fújom az orrom?
Albérletben is lakok egyetem miatt ott is van néha. Amiatt is lehet hogy mind 3 helyen régi ágyon alszok?
Lehet súlyos?
Nem dohányzok.
21/L
2018. aug. 4. 23:34
1/2 A kérdező kommentje:
Mellkas röntgenen voltam azt mutatta a tüdőmnek nincs semmi baja.
2018. aug. 4. 23:42
2/2 anonim válasza:
Kisállat, pollen, virágpor, por, takarítàs hiánya, száraz levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!