Székrekedés bélelzáródás!?
16 éves fiú vagyok és ugy érzem ki kell mennem Székletet üriteni és mikor leülök ugy érzem kijön és a végin ugy érzem megakad nagyon fáj mikor próbáom nyomni de semmi felkelek megtürülöm wc pappirral és mikor megnézem a wc papirt akkor székletes de viszont semmi nem jön ki iszonyatosan fáj
Mit tegyek???
Egy konyhai segítség: Hozzávalók: 1 pohár víz, 1EK chia mag, 1EK frissen facsart citromlé, esetleg ízesítésre 1TK méz.
A csia magot 1 órára beáztatjuk, utána leszűrjük és a hozzávalókkal röviden összeturmixoljuk. Így már fogyasztható is. Ezt a legcélszerűbb reggel éhgyomorra elvégezni.
én is hasonlóban szenvedek! Rost vitamin aranyér kenőcs sok folyadék már mindent próbáltam én is!
WC zés után meg valamikor orákig csipő fájdalom! és nem ürül ki teljesen!
Kedves kérdező a székleted neked is ragacsos? Nem érzed úy mint amikor nyomod jön és eltörik és úgy érzed hogy a fele még benned van és nem tudod kinyomni?
Nekem is dettó ugyan ez nagyon kellemetlen 10 20 perceket a wc n benn lenni szörnyű!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!