Alvásterápiás cpap gép szervizet keresek? Remstar m-seires modelszám 501. Az automata része nem megy nem emeli a nyomást
I.kerület Márvány u. 17.
Nem tudom, egy szerelőjük van-e csupán, de Nagy László szerelő, ilyen orvosi ketyerék tudója segített az én gépemen.
Másik telefonszámon értem el ugyan, de lehet, több száma van, lehet, a központ lapján lévő szám már új, lehet, ez itt másik szakemberé. 2 nap múlva mehettem vissza, azóta minden oké.
Pótszűrőt is vettem még hozzá, az éppen úgyis kellett volna.
Ami lényeg: te se nyúlj a gépbe, mást se engedj, csak és kizárólag speckó szakembert! Dokumentálva legyen, ki mikor miért nyúlt a gépbe, mit csinált...stb.
Nem tudom, érdemes-e hétfő előtt valamelyik mobilt megcsörgetned, de ha nem sürgős, akkor hétfőn hívd fel a központot : minden infót megkapsz!
Ha Budapest messze van számodra, biztosan tudnak szakembert az ország egyéb helyein is.
Nagy László általam ismert mobilja : +3620-9776802
Jó egészséget, sorstárs! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!