Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy őssejt...

Mennyibe kerül egy őssejt beültetés?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mennyibe kerül őssejt beültetése a gerincbe. Ismerősömnek egy budapesti klinikán ezt az egyetlen és utolsó gyógymódot mondták a szűnni nem tudó betegségére. A műtétre Kínában kerülne sor és közel 100 millió forintra tehető az összköltsége. Én kicsit soknak tartom a pénzt. Létezhet, hogy ennyibe kerülne?

2018. aug. 2. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Na most ezt egy földi halandó honnan tudhatná?

Te ezt biztos forrásból tudod, igy elképzelhető.

Ami ritkaság azt tudjuk hogy annyit kérnek érte amennyit nem szégyellnek.

Tehát ha ott azt mondták akkor az nyilván annyi.

De én ezt , bár nem értek hozzá, de úgy tudom elképzelni hogy műtét ára 30 milla.

A kórházi kezelés mindennel összesen az is 20 milla.

Akik itt intézik, valami iroda az is kb 20 milla a munka dija.

Aztán még rájön minden fajta repülő út oda vissza, a kisérő személyekkel 10 milla.

De mivel ezeknek is kell szálloda az is van vagy 10 milla.

Meg még kitudja mi újabb 10 milla és már el is fogyott a 100 millió.

2018. aug. 2. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100 millió forint.
2018. aug. 2. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
kész átverés. amíg vannak hülyék, mindig lesznek olyanok akik ebből gazdagodnak meg
2018. aug. 2. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez gyakorlatilag egy olyan lehetőség, ami még kísérleti, még senkinél sem működött eddig. Többek között volt egy magyar lány, anno a média felkarolta és erre gyűjtöttek neki, aztán sikerült is kiutaznia, be is ültették neki, de azóta sincs változás. Ennek már kb 7-8 éve.
2018. aug. 2. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!