Mi lehet ez? Apró hólyagok az ujjaimon!
Mik lehetnek a kezemen, az apró pici hólyagok? Nem viszket nem ég, semmi különös tök érzéketlen. Nagyon pici és sok hólyag és csak az ujjaimon. Még nem tapasztaltam ilyent. Kicsit zavaró, de alig észrevehető. Tegnap este vettem észre mikor kertészkedtem a liliomok között. Bekellett mennem, hogy kezet mossak mert a sár alatt nagyon égett az egyik ujjam. Lemostam és észre vettem, hogy tele van hólyagokkal. Ma estére pedig az összes ujjamon kialakultak ezek a vízhólyagszerűségek.
Én a liliom nedvére gondoltam, ugyanis volt olyan hagyma ami elrohadt és kiszedtem a földből.
Volt már valakinek ilyen?
A válaszokat köszi!
(BUNKÓK KÍMÉLJENEK)
Konkrétan talán nem mondja meg senki hogy mitől van, de egy múló allergikus reakció lehet.
Be kell kenni hypoallergikus kenőccsel (pl. Flucinar), ihatsz Ca-tablettás oldatot, tejet, stb. elmúlik hamar, remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!