Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Apró hólyagok az...

Mi lehet ez? Apró hólyagok az ujjaimon!

Figyelt kérdés

Mik lehetnek a kezemen, az apró pici hólyagok? Nem viszket nem ég, semmi különös tök érzéketlen. Nagyon pici és sok hólyag és csak az ujjaimon. Még nem tapasztaltam ilyent. Kicsit zavaró, de alig észrevehető. Tegnap este vettem észre mikor kertészkedtem a liliomok között. Bekellett mennem, hogy kezet mossak mert a sár alatt nagyon égett az egyik ujjam. Lemostam és észre vettem, hogy tele van hólyagokkal. Ma estére pedig az összes ujjamon kialakultak ezek a vízhólyagszerűségek.

Én a liliom nedvére gondoltam, ugyanis volt olyan hagyma ami elrohadt és kiszedtem a földből.

Volt már valakinek ilyen?

A válaszokat köszi!

(BUNKÓK KÍMÉLJENEK)

2010. jún. 19. 19:41
 1/3 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Konkrétan talán nem mondja meg senki hogy mitől van, de egy múló allergikus reakció lehet.

Be kell kenni hypoallergikus kenőccsel (pl. Flucinar), ihatsz Ca-tablettás oldatot, tejet, stb. elmúlik hamar, remélem.

2010. jún. 21. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Kontakt allergia. Nem feltétlenül jár viszketéssel. Igaza van az előttem szólónak. Ha ilyen történik, igyál egy calcium sandozt, és kend be esetleg fenistil géllel. Amúgy egy allergia vizsgálat sem ártana, így pontosan megtudhatnád, hogy mi okozta, hogy legközelebb nagy ívben elkerülhesd. A bőrgyógyászaton kérheted, ingyenes.
2010. jún. 21. 15:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már elmúltak a hólyagok azóta sem voltak, nem turkáltam azon a területen a kertben. Allergia vizsgálaton voltam már nem is egyszer és minden negatív volt.
2010. jún. 27. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!