Menstruáció előrehozatala lehetséges?
Sziasztok. Augusztus elején megyünk nyaralni. Az egész nyaralás alatt strandon leszünk. Félek attól hogy nem fog időben megjönni és tamponnal nem szeretnék úszni. 2-3 napot kellene előre hozni.
16/L
Istenem... Ez nem megrendelésre megy, hogy "Csókolom, július 28-ra kérnék egy adag menstruációt, köszönöm."
Ha úszni akarsz - tampon, ha fáj a hasad - gyógyszer. Próbáld meg átvészelni, ez van. Lány vagy.
Istenem m ilyen bunkó válaszírók!!
A kérdező segítséggel fordult hozzátok fogalmatok sincs milyen okból kifolyólag akar ilyet tenni, és ha már okosat nem tudtok írni akkor flegmázni v gúnyolódni sem kéne!!
Képzeljétek okoskák, h nem kell hozzá varázslat,h előrébb hozzuk a ciklust 1-2 nappal!!!! Mint ahogy citromlé v más praktikákkal tolni lehet rajta úgy előrébb is lehet hozni. Én ugyanebben vagyok és lombik miatt akarom előrébb hozni egyetlen nappal, h épp beleférjünk az idei programba és nem lehetetlen!!!
Kedves kérdező: próbálkozz Te is aviva tornával, igyál meg esténként 2 dl vörösbort, szexelj amennyit csak tudsz, és vegyél forró ülőfürdőt. Ha utánaolvasol a válaszadókkal ellentétben akkor majd megtudod melyik mire jó ;) Sok sikert Neked.
Én is az Aviva tornát javasoltam, segítő szándékkal...
Nem tudom, hogy ebben mi volt a bunkó, és tudom is, hogy hogyan és mire való, mivel már segített nekem is. Tehát nem vagyok tudatlan a témában, de kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!