Miért fájnak a veséim, hogyha nincs benne kő?
Sziasztok :)
Pár napja mind a két vesém fáj, nyilal, ami kisugároz a hátamra is. Ezek a nyilalások nem sűrven vannak, viszont amikor igen akkor eléggé fáj. Vizeléssel gondok vannak mert nem akar jönni, és ha jön akkor is nagyon kevés, viszont közbe fájdalmat vagy egyéb mást nem nagyon éreztem.
Furcsálom, mert körülbelül 3 hete voltam hasi ultrahangon ahol kiderült, hogy semmilyen káros dolog vagy kő nincs. Csak annyi, hogy a jobb vesém forgásában elmaradt, ami születési rendellenesség és max annyi lehet, hogy hamarabb megbetegedhet vagy kő alakulhat ki. Nőgyógyásznál is voltam, ha ez okozná a hasi illetve vese fájdalmat. Ott se találtak semmi különöset.
Fogalmam sincs mennyi idő alatt alakul ki a vesekő, ezért nem tudom hogy 3 hét alatt kialakulhatott-e de nem hiszek abba. Lehet, hogy a stressz miatt lenne? Mert voltak néhány hete nehézlégzés, magas vérnyomás, mellhasi fájdalom stb. Voltam vizsgálaton nem is olyan régen, de makk egészséges vagyok. Lehet a stressz? Válaszokat elfogadok :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!