Van-e valami praktika a serkék eltávolitására?
Szia! Én egyszer Szigeten szedtem össze egy ó kis fertőzést többedmagammal :-) Lehet kapni gyógyszertárban párszáz forintért szereket, amik elölik a tetveket, meglazítják a hajszálakkal a serkék kapcsolódását (ha jól emlékszem meszes hídakkal kapcsolódnak), és pár percnyi dunsztolás után (a legjobb a folpakkos), lemosod, és a mosás közben sűrű fogú fésűvel kifésülöd. Én így csináltam, és nem volt szükség a kúra megismétléséhez.
Roppant kellemetlen de csak egy-két órát vesz igénybe.
Csak ügyesen!
Amig nem tudsz patikàba menni,addig is ecetes vizzel kend be a hajad,és ugy kösd be egy foliàval,vagy zacsival!
Az is segit,nem olyan hatàsos,mint a gyogyszertàri szerek,de ha 1-2 napot vàrnod kell,akkor addig is ajänlom az ecetet!
Köszi a válaszokat!Lekezeltem én a hajam,de a serkék nem jöttek le.Igy kb.egy hét múlva visszajött a tetű.Ezért kértem volna a serkék eltávolitásához ötleteket.
De köszönöm a segitőszándékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!