Puding6666 kérdése:
Jövőre felvételizek de remeg a kezem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015-ben figyeltem fel arra, hogy remeg a kezem. Azóta mindig remeg ha pl. kanalazok valamit és a könyököm az asztalon van, ha egy papírlapról kell olvasnom (közben a kezemben tartom), ha valami kis törékeny dolgot fogok. A legrosszabb élményem viszont egy témazárónál volt. A vége felé egyszerűen elkezdtem sírni, remegni, egyszerűen nem tudtam folytatni sokáig, de valahogy befejeztem. Attól félek hogy ez a felvételinél is így lesz. Mivel tudnám magamat kicsit lenyugtatni? Nagyon rossz ezzel együtt élni.2018. júl. 18. 21:01
2/3 anonim válasza:
Ez esszenciális tremornak tűnik. Elmondom nekem mi segít. Magnézium, sok alvás, ne kerüld a stresszhelyzeteket- ha folyamatosan kiméled magad csak még kiélezettebb lesz a dolog. Próbálj megnyugodni, figyeld meg hogyan tudsz lazítani. Mély levegő, becsukod kicsit a szemed, lassan lélegzel- ami neked jó. Egyél rendszeresen, az éhség sokat ront rajta. Ne fogyassz koffeint. Kb ennyi. Elmúlni nem fog. Ha nagyon gáz, menj el dokihoz, hogy kizárjanak néhány betegséget.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek! Hát remélem hogy javulni fog a helyzet.
2018. júl. 19. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!