Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jövőre felvételizek de remeg...

Puding6666 kérdése:

Jövőre felvételizek de remeg a kezem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015-ben figyeltem fel arra, hogy remeg a kezem. Azóta mindig remeg ha pl. kanalazok valamit és a könyököm az asztalon van, ha egy papírlapról kell olvasnom (közben a kezemben tartom), ha valami kis törékeny dolgot fogok. A legrosszabb élményem viszont egy témazárónál volt. A vége felé egyszerűen elkezdtem sírni, remegni, egyszerűen nem tudtam folytatni sokáig, de valahogy befejeztem. Attól félek hogy ez a felvételinél is így lesz. Mivel tudnám magamat kicsit lenyugtatni? Nagyon rossz ezzel együtt élni.
2018. júl. 18. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Orvos?
2018. júl. 18. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez esszenciális tremornak tűnik. Elmondom nekem mi segít. Magnézium, sok alvás, ne kerüld a stresszhelyzeteket- ha folyamatosan kiméled magad csak még kiélezettebb lesz a dolog. Próbálj megnyugodni, figyeld meg hogyan tudsz lazítani. Mély levegő, becsukod kicsit a szemed, lassan lélegzel- ami neked jó. Egyél rendszeresen, az éhség sokat ront rajta. Ne fogyassz koffeint. Kb ennyi. Elmúlni nem fog. Ha nagyon gáz, menj el dokihoz, hogy kizárjanak néhány betegséget.
2018. júl. 18. 21:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek! Hát remélem hogy javulni fog a helyzet.
2018. júl. 19. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!