Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit találjak ki: szívbetegség?

Mit találjak ki: szívbetegség?

Figyelt kérdés

Külföldön élek. Szabadságra hazalátogatok Magyarországra a családommal 2 hétre. Egy hetet kaptam.

Sajnos semmilyen kerülővel nem tudtam megoldani, hogy megkapjam a 2. hetet. 2 éve nem voltam Magyarországon.

Most megyek haza a hétvégén, úgyhogy már nem tudok tenni semmit....amúgy se tudtam volna. Főnököm gyomorból gyűlöl.

Nem azért mert sr alak vagyok.

Alaphazugság megvan. Azt kéne konkretizálni.

Alaphelyzet. Kocsival megyünk haza, én egy hét után elméletileg vissza kell, hogy jöjjek. Kitaláltam, hogy haverok jönnek vissza kocsival, ők elhoznak. És az nem jó, ha azt mondom, hogy mégse tudnak elhozni, mert akkor repülővel és vagy egyéb járművel visszajöhetnék.

Azt találtam ki, hogy egy családtagom súlyos állapotba kerül és így nem akarom otthagyni....élet-halál között fog hazugság szerint lebegni.

Az egyik szülőm ténylegesen szívbeteg. Erről tudnak is a munkatársak és a főnök is. Tudja, hogy pacemaker-je van.

Mostanában azt mondta, hogy jobban van-ez igaz- és lehet újra elkezd sportolni. Ezt tudják is. A hazugságomat erre építeném. Jobban van, újra elkezd sportolni és rosszul lesz.

De valami konkrét orvosi szöveg kéne. Kábé egyébként mostanában kéne kicserélnie az elemét, de mostanában nem volt semmi és az orvosok azt mondták, még várhatnak vele. Ez igaz. Szóval mondhatom azt is, hogy valami gubanc let vele végül. Csak azt nem tudom, hogy eltarthat e ez az állapot egy hétig.

A szülőmmel megbeszéltem, mondta, hogy ha ez az ára, hogy maradjak még egy hétig, hazudjam le a csillagokat is....egész életében arra próbált tanítani, hogy a hazugság nem jó dolog...na hát ez sikerült is, úgyhogy nem tudom, hogy fogok hazudni, mert utálok hazudni.

Majd minden nap felhívom őket és mondom, hogy nincs változás, stb stb.

Van egy szabálykönyvünk a szerződésünk mellé---épp most újították -- és abban benne van egy olyan részleg, hogy hasonló helyzetben a főnököm fizetés nélküli szabadságot adhat...na hát ő nem adná meg az hótziher, ha tehetné...

Valaki, valamilyen ötlet?

Símán mondjam, hogy összeesett, műteni kellett, esetleg kómában kellett tartani...(miért?) előfordulhat ilyen, hogy valaki szívrohamot kap és súlyos állapotban marad egy hétig?

2018. júl. 18. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a főnököd nem egy kórház vezető főorvosa aki jártas az ilyen témában, akkor nem szükséges ennyire részletezned neki. Azt fogja gondolni hogy aggódsz ezért idegeneknek nem kívánsz többet mondani, csak azt hogy beteg.
2018. júl. 18. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Ne fesd az ördögöt a falra, ilyennel nem jó játszadozni, mert még bekövetkezik. Inkább találd ki, hogy kaptál egy vírusos hasmenést.
2018. júl. 18. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem halt meg rokonod, SEMMI JOGOD nincs otthon maradni.

Azért, mert te hesszelnél, egy dolog, de a munkáltatód erre úgy ki fog bxni, mint a sicc és teljes okkal.

Nem is értem, miért utál a főnököd...

2018. júl. 19. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:
2-es, okés, de akkor is vissza kell mennie, mert magyar táppénzes papírt nem fogadják el kinn - pont az esetleges lógsok megelőzése érdekében -, hacsak nem a külföldi orvosának a javallatára ment haza táppénzre, pl. szanatórium.
2018. júl. 19. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!