Ezt fejtsd meg? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
hogyan tudnék úgy pszichológushoz járni h a szüleim megtudnák.nyilván ezáltal ingyenesnek kell lennie...-_-
nem vagyok őrült.csak kibortultam.senki sem ért meg.és elegem van az életből.

hát és az IP cím?
arról le tudják nyomozni..

Az a baj hogy állandóan a kudarcra gondolsz, arra amit nem akarsz. És csodálkozol hogy az történik meg. Ha megfogadod a tanácsom, kikántálódsz a bajból. Szeretnék segíteni de neked kell megtenned.
Állandóan gondolj arra hogy szereted magadat és minden ember. Mondogasd: szeretem magam, és mindenkit és érezd is átt, gondolj is rá közben. Rendben? Nem olyan nehéz dolog, ha ráérzel hogy ettől elmúlnak a negatív érzéseid, csinálni fogod a puszta élvezetből.
Sőt, tovább megyek. Ha odaáig eljutsz hogy nagyon szereted magadat és társaidat(az állandóan rágondoldolás miatt előbb-utóbb kialakul) akkor eltűnnek a félelmeid, kapcsolataid javulnak, boldogabb leszel.
Sok sikert.

Havernak elmondani baromira nem egyenlő egy pszichológusnak elmondani
Neked szakvélemény kell és szaksegitseg, itt a gyakorin csak mégjobban összefogsz kavarodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!