Ha már le kell meztelenre vetkőzni orvos előtt, akkor nem mindegy, hogy iskolaorvos, vagy háziorvos?
Figyelt kérdés
Mindegyik csak segíteni akar. Nem kell kétségbe esni.2010. jún. 18. 16:37
11/14 anonim válasza:
Semmilyen orvos előtt nem szeretnék meztelenül levetkzőzni,mivel iskolába már nem járok,ezért nálam ez az üzem orvos lenne,ott meg kizárt,nem indokolt alapból sem.Más a félmeztelenre vetkőzés és más az hogy anyaszült meztelenre vetkőzön le valaki.Nem mindegy
12/14 anonim válasza:
Mindig sejtettem, hogy pályát tévesztettem!
13/14 anonim válasza:
nem,egyik előtt sem vetkőznék le,majd ha műtőbe visznek ott is kapsz műtős köppenyt.Mért kellene levetkőzni sima vizsgálathoz?:)
14/14 anonim válasza:
Tudom, régi kérdés, de most találtam rá. Nekem pl. nagyon nem mindegy, hogy ki előtt, még ha mindegyik, ugyanúgy orvos. Most már a suliorvos nem aktuális nekem, de az üzemorvos igen, és pl. nem mindegy, hogy előtte kéne vetkőznöm, -akit nem en választok, hanem a cég, én kényszerből megyek hozzá időszakonként, vagy a háziorvosom előtt, akit én választottam, több dolgot tud rólam, nem egy vadidegen számomra, megbízom benne. Azért szerintem ez érthető, és jogos igény. Megjegyzem, egyiknél sem kellett eddig, csak a pólómat felhúzni, max azt levenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!