Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha már le kell meztelenre...

Ha már le kell meztelenre vetkőzni orvos előtt, akkor nem mindegy, hogy iskolaorvos, vagy háziorvos?

Figyelt kérdés
Mindegyik csak segíteni akar. Nem kell kétségbe esni.
2010. jún. 18. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen orvos előtt nem szeretnék meztelenül levetkzőzni,mivel iskolába már nem járok,ezért nálam ez az üzem orvos lenne,ott meg kizárt,nem indokolt alapból sem.Más a félmeztelenre vetkőzés és más az hogy anyaszült meztelenre vetkőzön le valaki.Nem mindegy
2011. júl. 9. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Mindig sejtettem, hogy pályát tévesztettem!
2012. szept. 17. 00:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
nem,egyik előtt sem vetkőznék le,majd ha műtőbe visznek ott is kapsz műtős köppenyt.Mért kellene levetkőzni sima vizsgálathoz?:)
2012. szept. 17. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Tudom, régi kérdés, de most találtam rá. Nekem pl. nagyon nem mindegy, hogy ki előtt, még ha mindegyik, ugyanúgy orvos. Most már a suliorvos nem aktuális nekem, de az üzemorvos igen, és pl. nem mindegy, hogy előtte kéne vetkőznöm, -akit nem en választok, hanem a cég, én kényszerből megyek hozzá időszakonként, vagy a háziorvosom előtt, akit én választottam, több dolgot tud rólam, nem egy vadidegen számomra, megbízom benne. Azért szerintem ez érthető, és jogos igény. Megjegyzem, egyiknél sem kellett eddig, csak a pólómat felhúzni, max azt levenni.
2019. nov. 18. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!