Hogy maradjak fent egesz ejjel?
Nem vagyok faradt egyaltalan, a mult ejszakam borzalmas volt, egesz ejjel forgolodtam, alig tudtam aludni. Ma fent szeretnek maradni minel tovabb. Filmezni fogok az sosem untat.
Viszont mi lesz ha szomjas leszek? Nem akarok kimenni inni, mert felek, hogy felebresztenem a szuleim.
Most meg letudok menni innivaloert. Szoval szerintem lemegyek es egy kulacsba hozok fel magamnak.
Amugy tudtok valami jo filmet ajanlani amin nem alszom el? Csak ne horror legyen lecci.
Koffein
hogy ne legyen gyomorsavad,igyal és egyél vmit mellette.
higratáld magad.
filmezz,ami foglalkoztat az fent tart.
Koszonom a valaszokat! Van flakonos innivalom szoval, nem kell aggodnom, hogy szomjas leszek. Amugy nem hiszem, hogy egesz ejjel fent tudnek lenni es azert valamennyit aludni is szeretnek, de egyenlore meg fent maradok par orat.
Koszonom a tippeket, tanacsokat!
Jo ejt 1. valaszolo! Aludj jol! :)
Na, sikerült fennmaradni?
Vagy mégiscsak elszunyókáltál reggel felé?
Hat ugy dontottem inkabb megsem maradok fent egesz ejjel mert ahogy teltek az orak, kezdtem faradni. Szoval 3 oraig birtam. :)
Majd maskor talan sikerul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!