Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Befolyó híg széklet?

Befolyó híg széklet?

Figyelt kérdés

Marha ciki erről kérdezni de már jóideje kínoz a dolog.

Születésem óta olyn az emésztésem hogy amint eszek egy falatot (bármit) irány a nagy wc, de már hetek óta egyszerűen olyan, hogy az egyik normális szilárd a másik meg híg mint a víz és nem is érzem hogy kell egyszerűen befolyik.

Amúgyis ciki főleg munkahelyen.

Dokim nem mond semmit szerinte örüljek hogy nem szorulásos vagyok de ez se jó.

Ma reggel arra keltem hogy már bement.

Valami jó tanács?

Rostosat eszek rendesen, kerülöm a zsíros dolgokat.

Nem akarok ennyi idősen pelenkában járni :/

23L

2018. júl. 15. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Pedig az lesz belőle hamarosan.

Inkontnencia vizsgálatra menj el.

2018. júl. 15. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
"Dokim nem mond semmit szerinte örüljek hogy nem szorulásos vagyok " És még ennél az orvosnál vagy? Miért is?
2018. júl. 15. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez nem normális,a dokit meg nem érdekli.Már régen ki kellett volna vizsgáltatni az okát.Kérj tőle beutalót szakrendelésre,megmondja,hogy hova kell menned.
2018. júl. 15. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
És ha nem hajlandó segíteni, válts orvost.
2018. júl. 15. 11:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Háziorvos rezidensként mondom, hogy a háziorvosod egy vadbarom,és a szakmánk szégyene!

Ezt a dolgot normálisan ki kell vizsgálni! Én elsősorban gasztroenterológia irányában indítanék. Ki kellene zárni a glutén, és a laktózérzékenységet, valamint a gyulladásos bélbetegségeket.

2018. júl. 15. 12:31
 6/8 anonim ***** válasza:
És egyet értek a 71 százalékos válaszolóval. Magyarországon szabad orvosválasztás van. Menj át másik háziorvoshoz. Fiatal betegeket szinte minden kolléga szívesen fogad a praxisában még akkor is ha nem a saját körzetéből való.
2018. júl. 15. 12:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsot. Megfogadom.
2018. júl. 15. 19:04
 8/8 anonim válasza:
Csökkentened kellene a rostot. A rost egy ballaszt anyag ami emészthetetlen az ember számára, legalábbis nagymértékben. A bélfalat serkenti mozgásra és az embert székelésre. Szerintem ez okozhatja azt, hogy hol híg, hol normál állagú.
2018. aug. 6. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!