Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szívemmel lehet a baj?

Szívemmel lehet a baj?

Figyelt kérdés
voltam mar kb 1 honapha szivultrahangon ott mindent rendben talaltak kisebb szivzörej egy gyengebb balpitvar. de semmi extra. volt raktam 24 oras ekg néha a pulzusom magasabb. De most egy hete nagyon fáj a kulcscont es a mellem közt miest megmozdulok. éjszaka ma már felis keltem miatta alig tudok aludni is. mi lehet az oka?

2018. júl. 14. 08:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha akkor fáj, mikor megmozdulsz, akkor szerintem semmi köze a szívedhez. Ha a szívednek lenne baja, akkor fizikai terheléstől fájna inkább, pl. ha tempósabban sétálni vagy futni kezdesz. Valószínűbb, hogy meghúzódott az egyik izom, és az fáj. Mikor nekem volt hasonló, azt mondta az orvos, hogy pihentessem (én menni is alig tudtam, annyira sajgott).
2018. júl. 14. 09:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Gerinc, stressz.
2018. júl. 14. 12:35
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat nekem is azt mondta ma a doki hogy izület gyulladas avgy meghuzodott. kaptam rá flektor port es gélt
2018. júl. 14. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!