Szerintetek szakszerűtlenül járt el az orvosom?
Figyelt kérdés
Az egyik anyajegyem begyulladt és fehéres gennyes lett és kidudorodott. A bőrgyógyászatra csak másfél hónappal későbbre kaptam időpontot. Telefonon konzultáltam a bőrgyógyásszal és azt mondta menjek a háziorvosomhoz mert ő beutalhat elsőbbségivel vagy lehet ha úgy látja akkor írhat fel gyulladáscsökkentőt. Elmentem a háziorvosomhoz de csak helyettes doki volt, aki kiszúrta tűvel és kinyomta a gennyes részt mint egy pattanásból. De hát itt még is csak egy anyajegyről van szó. Szerintetek is rosszul járt el? Azért reménykedem hogy nem lesz semmi probléma.2018. júl. 9. 19:56
1/2 anonim válasza:
Mostanában ez megy. Nem látják el a betegeket, hanem passzolgatják ide-oda. Jó lenne minél előbb megmutatni egy bőrgyógyásznak, nem másfél hónap múlva.
2/2 anonim válasza:
Biztos,hogy anyajegy volt? Az nem nagyon szokott fehér gennyes lenni. Vagy esetleg ha már valami brutál,utolsó stádiumú melanoma.De akkor nem itt gyakoriznál :). Az örök kérdés:Mi a fenéért nem OTT,TŐLE kérsz választ a kérédseidre? Egy orvos,attól,hogy helyettes vagy attól,hogy divat ma hülyének és felelőtlennek nézni,még nem az. Innentől kezdve vagy elmégy azonnal egy másikhoz és elregéled a történteket vagy türelmesen kivárod az időpontodat. Esetleg visszamégy hozzá és megkérdezed őt.
A passzolgatásra meg annyit,hogy ha tetszik,ha nem ,nem passzióból küld az orvos ide-oda vagy ad időpontot. Ez a rendszer otthon is ,külfüldön is.Sőt,ott ég orvosig sem jutsz,csak a nővérig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!