Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb mennyi idő kell hogy...

Kb mennyi idő kell hogy látható változás legyen?

Figyelt kérdés

Két napja kezdtem el egy aloe verás tonikot és egy aloe vera gélt használni. Reggelente és esténként is használom őket. A kérdés az lenne, hogy mennyi idő amig “hatni kezd”, látható változás lesz? Nyílván nem 2 nap után várom, hogy csodát tegyen, csak kíváncsi vagyok, hogy körülbelül mennyi idő után tűnik fel a változás.

Egyébként az normális, hogyha több pattanásom lesz tőle(mármint az aloe vera géltől)? Rengeteg mindent kipróbáltam már, és eddig úgy igazán semmi nem hatott(se gyógyszer, se krém, se arctisztító, se maszk, se különféle gyógynövényes készítmények) úgyhogy nagyon remélem, hogy ez az aloe vera bejön.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2018. júl. 9. 01:09
 1/4 anonim ***** válasza:
nem nagyon tudtam leszürni hogy a kérdésed alapján mi a gondod ami miatt ales dolgokat használsz de ha a nagyon sok pattanás a gond akkor azt tudom mondani hogy egésségügyi gondokat is jelezhet szóval ha sok gondod van velük akkor nem ártana egy vérvétel(nagylabor) a biztonság kedvéért ezt amúgy sokan nem tudják vagy nem veszik komolyan, az aloe gélel vagy más termékekkel kapcsolatban viszont nem tudok mit mondani
2018. júl. 9. 01:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Elsőnek: Fertőzést gátló, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő (elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és a gombákat).

Az emberi szövetek legmélyebb részéig képes behatolni (az aloé a víznél sokkal jobban felszívódik, ezért hatóanyagait a szervezet is jobban tudja hasznosítani).

Serkenti a sejtnövekedést.

Tisztít, méregtelenít (gyorsítja és normalizálja az anyagcserét, regenerálja a bélbolyhokat, tisztítja a felszívó felületet).

Erősíti az immunrendszert (magas vitamintartalma miatt).

Idegnyugtató, fájdalomcsillapító (magas vitamintartalma révén biztosítja az idegrendszer védelmét, erősítését..

Kerdezo, valoszinuleg ez is mindenkinel mas, nem tudom, csinald kitartoan, valami csak lesz

2018. júl. 9. 02:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok: tudom hogy mire való az aloe csak tapasztalatom nincs ilyen termékkel hogy mennyi idő alatt hat azért irtam hogy nem tudok velük kapcsolatban mit mondani :)
2018. júl. 9. 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A bőrön megjelenő dolgoknak általában belső okai vannak.Azt kéne megkeresni és azt megszüntetni.Az aloe vera külsőleg és belsőleg is használható.

Hogy mennyi idő alatt tapasztalható a változás, az attól is függ, hogy mit használsz.Nagyon sok aloe verát is tartalmazó készítményt lehet kapni.Olyat érdemes választani, ami stabilizált aloe vera alapú.Itt is fontos a minőség.Én is ilyeneket használok.Mielöbbi jobbulást!

2018. júl. 10. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!