Miért fáj a lábam? (főleg a combom)
18 éves vagyok. A jobb combom nagyon fáj, lassan 1 éve. A fájdalom egészen végigmegy a lábamon. Néha begörcsöl a lábfejem. A lábfejemen barna bőrkeményedésnek tűnő valami van. Voltam bőrgyógyásznál adott kenőcsöt, nem múlt el. Voltam ortopédián, megröntgeneztek, valami olyasmit mondott a csípőmben nem fejlődött ki valami rendesen. Ezért fáj. Ezt nem kellett volna észrevenniük évekkel ezelőtt?
Fájdalmaim nem enyhülnek és már néha a járás is nehéz.
Arra is gondoltam, hogy ha ülök, mintig ráülök, mert úgy kényelmesebb. Lehet, hogy elnyomtam? Szerintetek? Persze idén is visszamegyek majd az ortopédiára, mert kell, de félek, nehogy valami komolyabb legyen.

Mi az a "valami"?
Ortopédiai eredetű fájdalmakon általában masszázzsal is lehet segíteni.
Gyógymasszőr

Én írtam az előzőeket is.
Hogyne számítana a ficam! Miért mondod, hogy nem számít? A diagnózis eléggé semmitmondó, azt jelenti, hogy a jobb oldalon a csípő rendellenes fejlődése miatt nem gyulladásos betegség van.
Létezik speciálisan csípőficam kezelésére kifejlesztett gyógymasszázs. A ficamot természetesen nem mulasztja el, ahhoz ortopédiai műtét kell, viszont a ficam következtében fellép rendellenes izomterhelésen, fájdalmakon tud segíteni, karbantartja a lábad izmait. Lehetséges, hogy a combod fájdalma egyszerűen a ficam következménye, és a masszázs segítene rajta. Ha gondolod, keress meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!