Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fontos! Szeretnék kedélyjavító...

Fontos! Szeretnék kedélyjavítót szedni vagy nyugtatót! Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Nem rég lett vége a párkapcsolatomnak, nincsenek barátaim, a családom nem a legjobb!

Nincs semmi hobbim, egyszerűen magamba vagyok fordulva!

Ha elmegyek a háziorvoshoz kifogja adni a receptet!

A szüleim nem fogják megtudni?

17/L

2010. jún. 17. 22:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jógázni menj el, az segít! Vagy Tai Chi! Hidd el, nagyon jó nyugtató!
2010. jún. 17. 22:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Vagy ha jógáznod sem szabad, legalább meditációra járj el! Sokat segít!
2010. jún. 17. 22:41
 13/19 anonim ***** válasza:

Meg akarsz halni? Az mit segítene. Már egy csomó ember megölte magát azért mert azt hitte hogy szerelmes. Mit értek el vele? Elárulom. Semmit.

Te is pont ennyit fogsz vele elérni.

Csak azért hiszed, hogy szerelmes vagy mert egy csomó hormont termel az agyad. Előbb utóbb úgyis elmúlt volna az érzés, mert a szervezet leáll a termeléssel mert túl nagy megterhelés a szervezetnek.

Most lehet hogy szarul érzed magad, de magától elfog múlni.

Én egyszer 1.5 évig éreztem magam rosszul mert alhagyott az akir életem szerelméne hittem. Így utólag szégyellem, hogy úgy magamba roskadtam és már látom, hogy tök értelmetlen volt. Ha visszatudnák menni biztos szemen köpném magam miatta.

Tök felesleges így elhagyni magad. Mégis mit tud akiért ennyire odavagy? Akármit is biztos lehetsz benne hogy legalább egymillió ember jobban tudja.

Biztos vagyok benne, hogy nem érdemli meg aki miatt most meg akarsz halni. Szerinted mit szólna?

Valószínüleg csak megvonná a vállát, hogy de jó hogy még időben szakítottam. Semmit sem érnél el.

De ha meg akarsz halni, akkor tessék. A te életed.

2010. jún. 17. 22:48
 14/19 anonim ***** válasza:
22.34 és 22:35 -ös vagyok. 3 gerincműtétem volt,porckorongsérv! 28, 29 és 30 éves koromban,csavarok,lemezek vannak a gerincemben.Minden nap sportolok,szobabicikli,futás.Semmi bajom nem lett,pedig évek óta csinálom.Tartást és fegyelmet ad a sport,és köztudottan endorfint("boldogsághormont") termel.17 évesen ugyanezt csináltam,mint te,éjszakákon át sírtam. Ma is megvan a naplóm! Sőt ma is vannak ilyen dolgaim bőven,de az életkorral megváltoznak a dolgok.Nem okoskodni akarok,tudom,milyen rossz lehet most neked.Itt a nyári szünet is,ilyenkor még jobban érzi az ember a bánatot,amikor nincs hova menni,suli sincs,ami lefoglal.De észrevetted,hogy egy átsírt éjszaka után,amikor kivlágosodik reggel,milyen más fényben látszanak a dolgok? Sötétben a bajok is sötétebbek.Van egy mondás:"az éj rossz tanácsadó".Írj reggel,hogy lettél túl az éjszakán.Szorítok!
2010. jún. 17. 22:52
 15/19 anonim ***** válasza:
22:26 vagyok. Ja és szerintem inkább ne hallgass most depis meg szerelmes zenéket. Inkább valami vidámat. Tudom,hogy nehéz,de ha folyton ebbe az érzésben maradsz,akkor nehéz lesz kijönni belőle!
2010. jún. 17. 22:56
 16/19 anonim ***** válasza:
A naplóírás tényleg jó ötlet, én is elkezdtem írni, mikor véget ért az első komoly, 5 évig tartó kapcsolatom - és hihetetlen mennyit segített, minden este - vagy napközbn, ha épp akkor volt szükségem rá, írtam bele... és lassan kiírtam a bánatom, visszaolvasva láttam mennyit fejlődtem, és büszke voltam magamra, hogy egyedül is jól tudom érezni magam, hogy talpraálltam, és jöttek sorba az udvarlók :) Hidd el, elmúlik a kétségbeesés, a "semmihez nincs kedvem " érzés!
2010. jún. 17. 23:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Ebben az érzelmi állapotban, amiben most te vagy, szinte mindannyian voltunk már. Mégis itt vagyunk és próbálunk lelket önteni beléd. A depis zenéket most semmiképpen ne hallgasd, mert még inkább lerontja a hangulatodat. Keress vidám, bohókás zenéket, hallgass kabarétráfákat, nézz vicces videókat. Menk ki a napra, ha teheted a strandra és olvass jó könyveket, nézz vidám filmeket. El fog múlni ez a fájdalom, ne tápláld.
2010. jún. 18. 05:24
 18/19 A kérdező kommentje:

Nekem elvolt ferdülve a gerincem igy egy platina van benne!

Tesiből felvagyok mentve, igyhát nem tudom jó lenne-e nekem sportolni!Néha szoktam persze tornázni, de ilyen láb-comb erősítő gyakorlatokat inkább.

Dehogy nem szeretnék én meghalni, csak mikor rossz kedvem van!

Ma viszont mondhatom nagyon jó kedvem van, de ez elég ingadozó!

És hogy egyedül menjek e el strandra nem fura az?

Megprobálok egy kisnyári munkát is keríteni, de ha nem jön össze megtanulok teljesen főzni több kaját mint amit most tudok!Na meg egy könyvet is elolvasok szóval könyvtárba is befogok iratkozni!

Lehet elkezdem a napló írását!Még gondolkodok, nem lenne jó ha anya utánna kutakodna!

Köszönöm a válaszokat!

És azokat az erős szavakat, amitől úgy érzem mintha erősebb lennék!

2010. jún. 18. 17:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Én vagyok a gerincműtött tegnapi. De jó,hogy jelentkeztél,már aggódtam. Irj privátot bármikor,ha baj van,segítek!
2010. jún. 18. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!