Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ilyen letezik nem cigizek es...

Ilyen letezik nem cigizek es szedulok?

Figyelt kérdés
2 napja vettem eszre le akarom tenni a cigit ami menne is, de szedulok mint aki be van rugva.. tegnap elott felkeltem mondom nem gyujtok ra 1 ora mulva felkelek az agybol ossze vissza tantorgok vissza fekudtem egesznap fekudtem mert ugy nem volt bajom de este mentunk el a haverokkal akkor vettem cigit ameddig elsetaltam a kocsiig azt hittem beszedulok a bokorba 5 percig ultem a kocsiba elindultam a dohanyboltba megvettem a cigit 3 szalat elszivtam 1 ora alatt es semmi bajom nem volt ma ugyan ez szedultem megint fekudtem megvettem a cigimet es ismet mintha elvagtak volna a szedelgest valaki volt mar igy ...???

2018. júl. 1. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvonási tünetek.
2018. júl. 1. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Sokan voltak mar igy.
2018. júl. 1. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Elvileg létezhet, elvonási tünet.

Cigiről még nem próbáltam leállni, de gyógyszerekről, alkoholról igen. (Ez is, az is függőség és ugye a nikotin elég kemény anyag..)

Hirtelen abbahagyáskor komoly elvonási tüneteim voltak, többek között nagyon erős szédülés.

2018. júl. 1. 23:11
 4/4 A kérdező kommentje:
De ilyen szinten ? Nem erzem azt az uhh ra kell gyujtanom semmi csak szedelgek azert nem ertem hogy mivan de hat a cigire elmulik...
2018. júl. 2. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!