Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Néha fel lép bennem egy...

007 fröccs kérdése:

Néha fel lép bennem egy pánikbetegség ami nagyon kellemetlen az életemre és az élethelyzetemre nézve. Idővel magàtol el múlik vagy életem végéig kisérhet?

Figyelt kérdés
Szivemre is kihatott a fájdalom. Meg van amikor szédülök már. Segitséget kérnék tőletek hogy voltatok e már ijen helyzetbe?
2018. jún. 21. 04:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugyanebben vagyok. A pánik jön-megy, attól függően, hogy mennyire vagyok stresszes. Volt, hogy a boltba sem mertem bemenni, máskor meg a repülőn unatkozva ásítoztam. Magától is elmúlhat, ha tartósan nyugodt vagy, bár érdemes tenni is az ügy érdekében. Ha nagyobb stressz ér, akkor ki fog újulni.
2018. jún. 21. 07:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Állitölag ha nem félünk tőle, akkor ki lehet időve gyogyulbi belőle, de ha félünk annál rosszabb lesz a helyzet. Meg probálok uraljodni felette
2018. jún. 21. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!