Tegnap hajnalban elviselhetetlenül elkezdett fájni az egész "hasam" meleget tettünk rá, feküdtem kb egész nap, egyszer hánytam, ittam kamilla teát, a doki azt mondta gyanús, ha rosszabbodik, irány sebészet...Ez lehet vakbélgyulladás?
16 éves vagyok, és most voltam orvosnál, megnyomkodott...azt mondta h. nem tudja megállapítani, és most most pánik van..
Van itt egy orvos aki válaszolna pár kérdésemre? (Vagybélgyanúval kapcsolatban. )
Nálam hasonló volt. Reggel felkeltem, és rettenetesen fájt a hasam, majd hasmenés, hányás. Délután rendelt a háziorvosunk, akihez elmentem. Megnyomkodta a hasam. Mindenáron azt akarta bebizonyítani, hogy nekem vakbélgyulladásom van, de pont ott nem fájt. Adott valami terjesztő anyagot egy receptnélkül kapható fájdalomcsillapítóról. Azt mondta, hogy ha rosszabb lenne, menjek be a sebészetre. Hát estére rosszabb lett, már nem tudtam beszélni sem, úgy fájt. Bent fogtak, bent voltam három napig. A vakbelem remekül érzi magát, viszont kiderült, hogy a gyomrommal volt a baj, csak már kisugárzott mindenfelé. Szóval ha rosszabbul vagy, akkor menj be, és ne várd a csodát!
Ja és itt tényleg nem nagyon van orvos. Egy valaki van valamilyen dr. ...... Krisztián, ha jól tudom, mert egy-két kérdésnél láttam aláírását.
Utolsó válaszoló vagyok. Hát miután megírtam a választ, utána láttam, hogy mit írtál a kommentedben. Ha nem rosszabbodik, akkor szerintem még várjál. De ha tényleg rosszabbul érezd magad, akkor menjetek el. De ne idegesítsd magad, mert akkor biztos nem fog elmúlni a hasfájásod, ha stresszelsz.
Jobbulást kívánok! Remélem elmúlik a hasfájásod, és nem lesz szükség a sebészetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!