Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történt az anyajegyemmel?

Mi történt az anyajegyemmel?

Figyelt kérdés
Az arcomon lévő anyajegyre azt hittem, hogy pattanás és "kinyomtam", megsérült. A doki azt mondta, hogy ne aggódjak, begyogyul magától. Ez megtortent. Vissza is nőtt. Viszont ma leesett. De láttam, hogy még nem is volt teljesen meggyogyulva. Lehet, hogy varas volt és a varral együtt esett le a felső borreteg és azért esett le? Nagyon megijedtem. A dokihoz leghamarabb hétfőn tudok elmenni. Ezért teszem fel a kérdést, mert aggodok és addig megőrülök úgy félek.
2018. jún. 15. 03:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt kell mondjam, hogy a félelemkeltő propaganda csodálatosan működik. Minden apró szarért rákot kiáltanak és a ma embere meg összefośsa magát minden bagatell dologtól.

Ellenben a valóság: kevés anyajegy rákosodik el, mondhatni egész ritka dolog.

Ha ez pont olyan is lenne, nem múlik pár napon semmi.

Tehát még a legordasabb melanóma sem tud 3 nap alatt végzetesre fejlődni. Tehát semmi okod félni.

2018. jún. 15. 05:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, amikor megsértettem az anyajegyet és utanaolvastam akkor teljesen megrémültem, hogy meg fogok halni olyanokat olvastam.

De már több apró probléma miatt is olyan súlyos betegsegeket beszéltem be magamnak az internet alapján, hogy nem is szeretek itt olvasgatni, csak nem mindig bírom ki.

Aztan az orvosok (jelen esetben a bőrgyógyász is) csak mosolyog egyet, hogy nyugodjak meg semmi nagy baj nincs.

Mondjuk most nem tudom miért esett le ez az anyajegy megint, de nyilván megnézetem.

Köszönöm a választ!

2018. jún. 15. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz, attól mert megsérül egy anyajegyed, nem leszel rákos. Nekem is sérült már meg, és még élek. Nem tudom mekkora volt, de kétlem, hogy az anyajegyed leesett volna, maximum a seb a tetején. Valószínűleg 1-2 hónapon belül tökéletesen begyógyul, és olyan lesz mint előtte. Ha zavar, vetesd le plasztikai sebésszel.
2018. jún. 15. 11:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon pici és halvány volt. Lehet, hogy tényleg csak nem gyógyult még be teljesen. Köszönöm a választ!:)
2018. jún. 15. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!