Magas pulzus, gyakori rosszullét, ajulas erzes 18 evesen. Valaki szenved hasonlóban? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 eves lány vagyok 10 évig aktívan sportoltam, életmód váltás miatt abba hagytam azota 90 a pulzusom nyugalmi helyzetben, de gyakran felmegy 140 -150-re is, a plafon a 187 volt de ott mar ajulas érzetem van eleg erősen es remegek, felakadoznaka szemeim de nem teljesen csak rang, voltam vele orvosnál de azt mondta hogy álljak vissza a sportolasra es abba marad. Elegge aggódom mert sokat vagyok az utóbbi időben rosszul es megkeseríti a minden napjaim mert fáradt vagyok es gyenge :( Mit tegyek szerintetek ? Most is 187 volt.. azert irtam mert nagyon felek hogy meg rövidül az eletem.. Koszonom a válaszokat előre is !2018. jún. 13. 21:05
1/1 anonim válasza:
Ez abnormálisan magas! Feltétlenül sürgősségi kivizsgálás kell szív irányában. Szív ultrahang, holter, EKG vizsgálatokra lesz szükséged. Ezek ha jók, akkor ideg irányában kell a kivizsgálás. Ez utóbbi diagnózis eseteén a napi szintű edzést be kell vezetni. Stressz is tud érdekes dolgokat művelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!