Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magas pulzus, gyakori rosszull...

Magas pulzus, gyakori rosszullét, ajulas erzes 18 evesen. Valaki szenved hasonlóban? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 eves lány vagyok 10 évig aktívan sportoltam, életmód váltás miatt abba hagytam azota 90 a pulzusom nyugalmi helyzetben, de gyakran felmegy 140 -150-re is, a plafon a 187 volt de ott mar ajulas érzetem van eleg erősen es remegek, felakadoznaka szemeim de nem teljesen csak rang, voltam vele orvosnál de azt mondta hogy álljak vissza a sportolasra es abba marad. Elegge aggódom mert sokat vagyok az utóbbi időben rosszul es megkeseríti a minden napjaim mert fáradt vagyok es gyenge :( Mit tegyek szerintetek ? Most is 187 volt.. azert irtam mert nagyon felek hogy meg rövidül az eletem.. Koszonom a válaszokat előre is !
2018. jún. 13. 21:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez abnormálisan magas! Feltétlenül sürgősségi kivizsgálás kell szív irányában. Szív ultrahang, holter, EKG vizsgálatokra lesz szükséged. Ezek ha jók, akkor ideg irányában kell a kivizsgálás. Ez utóbbi diagnózis eseteén a napi szintű edzést be kell vezetni. Stressz is tud érdekes dolgokat művelni.
2018. jún. 13. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!