Ez a stressztől lehet?
Hali
Hetfon szobelizek. 8-an kellett volna megjonnie a menzeszemnek, de eddig semmi.
2 napja hasmenesem van es hanyingerem. 1 hete van gyomorgorcsom az izgalomtol.
Meg 16 tetelt nem tudok. De mindenkepp meglesz. De ezek az elobb felsorolt tunetek osszefuggnek az erettsegi drukkal? Vagy csak bekepzelem? 8-20ig tanulok.
18/L
Csak delben tartok ebedszunetet.
Koszonom a tanacsot.
Faj a hasam a stressztol:(
De 1 het mulva tul leszek rajt.koszonom.
Első vagyok
Gondolom, szeretnél továbbtanulni és emiatt is izgulsz ennyire. De ha az érettségit nem tudod egy kicsit könnyebben venni (itt nem arra gondolok, hogy ne tanulj, hanem a hozzáállásodra, hiszen tanulsz, akkor menni fog), akkor az egyetemen nagyon nehéz lesz. Nem tudsz mindent maximálisan megtanulni, de ez nem is elvárás. És tapasztalatból mondom, hogy a stressz nagyon csúnya dolgokra képes, régen én is ilyen voltam, de miután belebetegedtem (gyomorfájdalmak, fejfájás, petefészekciszta, a doki mondta, hogy lelki oka is lehet a kialakulásának), rájöttem, hogy sokkal fontosabb az egészségem annál, halálra görcsöljem magam. Tudom, milyen nehéz leállni, én is csak akkor tudtam, amikor már baj volt. Utána pszichológushoz is kellett fordulnom, mert egyedül nem tudtam ezen túljutni. Azóta sokkal jobban vagyok és végre "lazábban" tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!