Mitől lettek a házban bolhák?
Attól függ, hogy HOVA lettek kirakva az ágynemüfélék - ha a füre, akkor onnan jöhetnek.
A legjobb,ha mindenütt felmosol ecettel meg a bútorokat, szönyegeket is ecetes vizes ruhával áttörölgeted. Akkor el fognak tünni.
Nekem is volt ilyen és mindig csak az én lábamon telepszenek meg, természetesen mennek a hypo-ba. Múlt nyáron sikerült őket kiírtanom a házból, most pedig kb. 2-3 napja megint találtam kapásból kettőt a lábfejemen, pedig kutya nem jár be, nem is kutyáztam.
Egyébként a bolha ugrik, szóval elég, ha a szomszéd macskájának vagy kutyájának (egyéb állatának) bolhái kiszemelték a háziállataid és a bundájuk helyett a szőnyeggel ütköztek. :D
12:24-es vagyok.
elég hülyén. xD a bolhaírtó port feloldottam vízben és azzal lefújkáltam a szőnyegeket, hálistennek nem maradt nyoma a löttynek. Naponta többszöri porszívózás (száraz és vizes is), szoba sarkokba szórtam bolhaport, szekrényeket áttöröltem, szekrényből is minden ruhát átmostam, így eltűntek :) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!