Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet nagyobb baj belole? Mi...

Lehet nagyobb baj belole? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Masfel honapja jottem haza magaslati levegorol es ket hete kb a mellkasom kozepen eles fajdalom van amely bizonyos ponton a hátamba sugaroz mintha ossze lennenek kotve. Nem olyan mintha rajta ulnenek. Ma megkaptam a laboreredmenyem, ami az orvos szerint jo, semmi komolyabb problema. Volt mar hasonlo problema de az nem tartott napokig. Nem mindig all fent a fajdalom, ma peldaul most kb 1 oraja jott elo. A tarkomat es a lapocka kozti reszt van hogy elalszom. Par napja a vernyomasom rendben volt, a pulzusom volt magas 95-100 koruli de mostmar az is 75-80 korul mozog. Vele tarsult egy ilyen gyomor tajeki fajdalom, a szekletem sem normalis, mintha hasmenesem lenne. Tegnap,tegnapelott nem volt mellkasi panaszom. Rossz testtartas? Meleg miatt? Legnyomas? Mi lehet?
2018. jún. 8. 21:55
 1/1 anonim válasza:
Kezdj el csak vizet inni és kerüld a tejet, vagy az olyan ételeket amiben az van, amennyire csak lehet. Próbálj ki is és be lélegezni finoman, egyenletesen. Egyél könnyű ételeket, akár gyümölcsöt vagy salátát. Egyél sok paradicsomot, mert az jót tesz a szivnek.
2018. jún. 9. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!