Mikor fog elmúlni az isiászom? Melyik gerincgyógyászati központot keressem fel?
Február eleje óta fáj a derekam és a bal lábam végig.
Volt röntgen, Mri, enyhe gerincferdülés, és az egyik csípőlapátom feljebb van.
Már kb ez a 3. felé fájdalomcsillapító és izomlazító. Nem használ SEMMI. Rheumon injekciót is kaptam, az sem jó.
Masszázs, csontkovács pipa, nulla eredmény.
Már bele vagyok őrülve. Se éjjelem, se nappalom, sehogy nem kényelmes, mindenhogy görcsöl, 2. hete már dolgozni sem tudok járni.
Mit tanácsoltok, mit próbáljak ki, merre menjek, melyik bp-i intézetben tudnának rajtam segíteni?
Köszönöm
21L
Sajnos aki nem mozog így jár.
Tükör előtt egyenes testtartással eddzél szabályosan.
Más is jár így, de évente csak 1 valaki képtelen rákeresni
Hát pedig mozogtam. Ellipszis tréner, Rubin Réka, nyújtások. Max nem helyesen, de arról meg nem tehetek, követtem a videókat, az hogy meg a saját bőrömön tapasztaltam, hogy valaki szakemberként egy nagy nullát ér, az meg az én szerencsétlenségem, kapizs?!
És aki egész életében fel sem emeli a seggét és semmi baja? Arra mit mondasz?
Akármi történik veled csak te tehetsz róla.
Megnéztél egy Rubint Réka videót?? :D
Röhej amit eddig kipróbáltál, szerintem ezektől vagy rosszul.
A világ úgy működik, hogy fizetsz pénzzel valamiért, és utána eldöntöd megérte-e.
Apuci, anyuci ezektől nem véd meg
Nemcsak megnéztem, tornáztam.
Mi ez a flegma stílus? Hiányzik neked egy pszichomókus, vagy mi? Normálisan kérdeztem, bár engem anyuci, apuci rég nem véd meg semmitől, de téged mondjuk normálisan kommunikálni megtaníthatott volna.
Akkor milyen mozgást tartasz jónak? Esetleg video?
Köszönöm szépen!
A Milgammát akkor majd megpróbálom. Meg olvastam Flector tapaszról és kígyómérges kenőcsről is.
Lúdtalpam nincs, tudtommal.
A csontkovács pedig jól helyrerak, de nem is másnap, hanem az azt követő napon rettentő fájdalmaim vannak megint.:( Szinte rosszabb, mint előtte... De hosszútávon meg talán hatásos... Na, hát nem egyszerű. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!