Most akkor polipom van?
Figyelt kérdés
Mostanában mindig nyitott szájjal alszom és reggelre teljesen száraz a szám.Mikor sportolok egyszer csak azt veszem észre,hogy rosszul veszem a levegőt.Sok az orrváladékom és képtelen vagyok kifújni rendesen,ezért is ma kiszivattam baba orszivóval,most már valamivel jobb.
Bár én nem vettem észre,párszor meg szólitottak,hogy milyen furán szuszogok.
És ha az is akkor mennyire érdemes kivetetni?Mikor nő vissza?Olyat is hallottam,hogy már egy fél év múlva visszanőtt.Meg lehet előzni valahogy a visszanövést?
2010. jún. 15. 22:47
1/2 A kérdező kommentje:
16/L
2010. jún. 15. 22:47
2/2 anonim válasza:
Elősször is menjél el fül-orr gégészetre, nézzék meg mi van ott neked. Lehet nincs is polipod, csak valamire allergiás vagy, vagy esetleg nagyobb lett az orrmandulád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!