A világlegjobb szívsebész, agysebész stb. orvosa eltud úgy végezni egy gyökérkezelést mint egy full átlagos kegyelemkettessel átengedett fogorvos?
Dehogy tud. Egy fogorvosi és orvosi szak két külön dolog. Orvosként végeztem, de életemben nem láttam még gyökérkezelést, halvány lila fogalmam nincs róla, hogyan csinálják. Neki sem tudnék kezdeni. Fogászatot amúgy fél évig tanultunk, és nem volt gyakorlat, csak előadás.
És a világ legjobb szívsebésze sem tudna megcsinálni egy gyökérkezelést, mivel fogalma sincs róla, hogyan kell.
Én csak egy "mezei" ETK-n végeztem mint védőnő, de ekkora bromságot kitalálni sem tudnék, ugyanis - veled ellentétben - nem vakarni jártam az órákra, hanem TANULNI, és TUDOM, hogy
- "agysebész" NEM létezik
- egy fog felépítése, ideghálózata 100% különbözik a szívétől, pl., már alapból a műszerek teljesen mások, amivel hozzá kell kezdeni egy műtéthez
Szóval te úgy jártál orvosira, mint én - sehogy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!