Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nyaranként mindig ritkábbnak...

Nyaranként mindig ritkábbnak érzem a hajam. Mit tudok tenni? 18/F

Figyelt kérdés

Nincsen nagy hajam, talán 6-8 centi felül. Amikor közeleg a nyár, ritkábbnak tűnik a hajam, és mintha elvékonyodnának a szálak. Amikor bele is túrok, zavaróan észre lehet venni.

Van erre valami házi praktika, vagy valami sampon féle, amit könnyű beszerezni? Vagy hajolajak, vagy nem tudom mik lehetnek a jók ilyenkor.

Milyen sűrűn kéne mossam? Talán mintha töredezett is lenne, és fakultabb is...

Minden nyáron ez szokott lenni, utána szeptember fele kezd újra dúsulni. Ez mitől lehet?

2018. máj. 30. 01:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 Köszi, harmadnap meg ezt próbálom ki :)
2018. máj. 30. 12:49
 12/14 Saku14 ***** válasza:

Hat szerintem is maradj a "repadnal es tojasidnal"😏 , minnel termeszetesebb egy dolog v hatoanyag annal jobb..

Amugy ... Hat h milyen a hajuk... Szerintem eros szalu, de szaritja a hajat, viszont a fenyes is a hajuk , a papam szokott ragcsalni elesztot is, es noknek valo soreleszto tablettat is szed.. Mamam meg hajolajat szokott hasznalni, de lattam h a papam is szokott ... (° ͜ʖ ͡°)

2018. máj. 30. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát, legalább nem melegíti a fejed annyira. Mondjuk én inkább leborotválom tarkopaszra, azt' helló.
2018. jún. 1. 11:03
 14/14 A kérdező kommentje:

#13 Inkább melegítse mint hogy elhulljon :D

Nekem nem állna jól a kopasz szerintem.

2018. jún. 1. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!