Feldagadt a szemem és folyik az orrom. Ez allergia?
Figyelt kérdés
Holnap vizsgám van.Hogyan tudnám itthon elmulasztani?Még csak azt sem tudom mitől van? :S2010. jún. 15. 16:34
1/4 anonim válasza:
Nekem is kijött tegnap, menj el a gyógyszertárba, amíg nyitva vannak s vegyél Claritine Akut tablettát. Asszem vény nélkül kapható. Nagyon jó, nekem évek óta az jó mindenre, még a darázscsípésre is ez vált be :)
2/4 anonim válasza:
Amúgy első vagyok megint
lehet, hogy huzatot kaptál, az is okoz ilyet, de tegnap óta az össze allergiás ismerősömnél kijött az allergia. talán az időjárásváltozás előhozott valamit.
3/4 anonim válasza:
Nálunk a Histaminum golyócska vált be allergiára. Valószínűsítem, hogí az lehet a tünetek alapján. Simán vény nélkül kapható, és homeopátiás szer. A nyelv alá kell rakni 5 szemet, és ott hagyni feloldódni. Minkét lányom használja, de a gyógyszerész is tud ajánlani. Amit én írtam, nem túl drága, és nincs mellékhatása. Jobbulást!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2010. jún. 15. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!