Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Feldagadt a szemem és folyik...

Feldagadt a szemem és folyik az orrom. Ez allergia?

Figyelt kérdés
Holnap vizsgám van.Hogyan tudnám itthon elmulasztani?Még csak azt sem tudom mitől van? :S
2010. jún. 15. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is kijött tegnap, menj el a gyógyszertárba, amíg nyitva vannak s vegyél Claritine Akut tablettát. Asszem vény nélkül kapható. Nagyon jó, nekem évek óta az jó mindenre, még a darázscsípésre is ez vált be :)
2010. jún. 15. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Amúgy első vagyok megint

lehet, hogy huzatot kaptál, az is okoz ilyet, de tegnap óta az össze allergiás ismerősömnél kijött az allergia. talán az időjárásváltozás előhozott valamit.

2010. jún. 15. 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk a Histaminum golyócska vált be allergiára. Valószínűsítem, hogí az lehet a tünetek alapján. Simán vény nélkül kapható, és homeopátiás szer. A nyelv alá kell rakni 5 szemet, és ott hagyni feloldódni. Minkét lányom használja, de a gyógyszerész is tud ajánlani. Amit én írtam, nem túl drága, és nincs mellékhatása. Jobbulást!
2010. jún. 15. 16:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2010. jún. 15. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!