Pszihés beteg vagyok. Help?
Figyelt kérdés
Amikor elmegyek egy idegen helyre nem tudok ott aludni, mert rámjön a hyáinger, reszketek és a hasam is megy. Nem tudok a nyaraláson ottaludni... a táborok... a szülinapi bulik... semmi. De még nagy problémám hogy apuval külön élünk, és amikor ottalszunk néha ott is előjön... ott szerencsére nem olyan nagyon súlyosan, tehát elalszok, mielőtt durvább lenne. De máshol ez nem jön össze. Délután, simán alszok, de most köszöntöttük nagycsaládosan a szülinapomat. Nagymamáméknál voltunk... Ott éltem le a fél életemet... még világos volt... Nagyi külön a kedvemért csinállt másfalyta tortát a szokásosnál...És én nem tudtam belőle enni... ez 1 éve van. És itt a nyár, és se egggy buli,h majd ottalsuok vkiné se semmi...2010. jún. 15. 16:27
1/5 anonim válasza:
Szijja! Teljesen egyértelműen pszichológiai problémáid vannak. Szükséged lenne egy pszichológusra, mert később muszáj lesz, hogy tudj más helyen aludni. Nem félsz esetleg tőle hogy történik Veled valami az idegen helyen? Kiskorodban nem volt ezzel (máshol alvással) kapcsolatban rossz élményed?
2/5 A kérdező kommentje:
Minden nyár végén eddig volt nyári kimerültségem... minden nyáron ilyen beegf voltam. de csak 1x egy nyáron. És 1x csak júni végére jött ki és már azt hittük nem is lessz... és ottaludtam barátnőmnél. és ott jött ki (teljesen véletlen, eszembe se jutott) És azóta sulin kívül nem találkozhaunk... 1x meglepi bulit akartunk, de én voltam a "főszervező" és miattam nem lehetett. És nem is jöhet hozzám se, és én se mehetek hozzá
2010. jún. 15. 16:44
3/5 A kérdező kommentje:
amúgy kicsi koromban soha... csak azóta.... azon a nyáron nem volt semmi azon kíyvül,és rá 1 évre megint,csak akkor másik baránőmnél voltam. (akkor rá is gondoltam: jajj cxsak ne most! és fuccs a bulinak) este 11kor hozottt haza az anyja... :'(:'(
2010. jún. 15. 16:46
4/5 anonim válasza:
szerintem fel kéne keresnek egy orvost, háziorvosod biztosan el tud irányítani a megfelelő helyre. Minél hamarabb elkezditek kezelni ezt a problémát annál hamarabb túl leszel rajta. Lehet hogy vacak dolog lesz akár heti 2szer kezelésre járni, de akkor legalább megoldódik a probléma, mert így nagyon sok mindenből ki fogsz maradni az életből.
5/5 anonim válasza:
Sziia Én 3 évig voltam ilyen "beteg" .Mindig bebeszéltem magamnak hogy valami bajom lesz. De én minden este.Én velem azért történt ez mert a szüleim ápolók és mindig olyan dolgokról beszéltek amik nem egy 13 évesnek valók(13 vagyok).És folyton szorongtam mindig féltem hogy most mi lesz meg minden.Így már egy fél éve nem beszélem be ezt magamnak. Ezt nekem úgy sikerült elérnem hogy mindig lekötöttem a figyelmemet(pl.:megkértem anyáékat hogy vegyenek nekem érdekes vicces képregényeket és bevált).És most ahogy leirtad látom hogy te tisztába vagy azzal hogy ez nem valós betegség.És ha te is mikor a b.nőidnél vagy és előjön mondjad magadban hogy most nem érek rá fontosabbak a barátok és így mintha ennek a betegségnek beszélnél.xD és próbál lebeszélni rolla magad mert te tudod hogy ezt teh csinálod saját magadnak.És jól fogjátok magatokat érezni.Ha nekem sikerűlt neked is menni fog nah sziia és sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!