145 cm vagyok és 108 kg, túlsúlyos vagyok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 15:51
2/15 anonim válasza:
kb. 40kg-osnak kéne lenned. szerinted túlsúlyos vagy?
3/15 anonim válasza:
Huhh hát egy kicsit nagyon :S Én 169 cm-hez 48 kg vagyok, és ez nem számít vékonynak már szerintem..
4/15 anonim válasza:
csak molett ..szeretik ezt használni ba dagadtak magukra:d
5/15 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni de szerintem az vagy:S
De mindenképp ha leakarsz fogyni,akkor most kezd el.
Itt gyak.kérdéseken ha beírod a keresőbe ,hogy 'fogyni' akkor tutira kihoz neked sok ilyen kérdést,azokra pedig sokan válaszoltak ,hogy mit hogyan kell elkezdeni.
De ha mondjuk te jól érzed magad így a bőrödben, akkor más kedvéért ne fogyj.
sok sikert.
18.l
8/15 anonim válasza:
Hát szerintem olyan 20-30 kg túlsúlytól kezdve már nem nagyon vonatkozik senkire, hogy ha jól érzed magad a bőrödben, akkor ne fogyj, mert ez már olyankor nem egyszerűen esztétikai kérdés, az egészségre is eléggé káros és kockázatos.
Mellesleg a kérdés szerintem kamu...
9/15 anonim válasza:
igen az vagy... de ne menj futni, mert szívrohamot kapsz... először csak sétállni.. majd bicózni és csak utána futni... nem lehet vmit a közepénél kezdeni... Hajrá;-)
10/15 anonim válasza:
Hát igen, túlsúlyos vagy! Fogyózz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!