Megettem egy papírpénzt lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Szombat este hirtelen felindulásból ittasan (nem tudom miért) össze rágtam és lenyeltem.
Egyelőre semmi különöset nem érzékelek magamon. Voltam wc-n is többször. Viszont aggódom a pénzben lévő festékek miatt. Forduljak orvoshoz vagy esetleg lehet valami bajom?
2018. máj. 28. 21:35
1/8 anonim válasza:
Remélhetőleg nem lesz bajod. A pénzevés drága mulatság
2/8 anonim válasza:
Pszichésen beteg vagy. Ha van fölösleges pénzed, inkább add nekem!:) Semmi bajod nem lesz, a gyomorsav úgy szétmarja, mint a pinty.
3/8 A kérdező kommentje:
Lehet van némi problémám vagy abban a pillanatban meggondolatlan, idióta voltam de alapjáraton ez nem jellemző rám. A válaszotokat pedig köszönöm. Többet pedig nem fordul elő ez a dolog egyszeri eset volt.
2018. máj. 28. 21:44
4/8 anonim válasza:
Ha feldobod magad akkor lehet...mert az állam tulajdona a pénz...es ha azt rongalod...vagy abba tekersz cigit...az bűn.
5/8 Bubuka508 válasza:
Lehet bizony, mert pénzt nem szabad a forgalomból kivonni, az bűncselekmény. A BTK-ban utánanézhetsz.
6/8 A kérdező kommentje:
Tudtommal a pénz rongálása 2000 óta nem büntethető csak a hamisítás. Ezen pl az állatkertben lévő emlékérem gyártó üzemeltetőjét is le kéne csukni.
2018. máj. 28. 21:55
7/8 anonim válasza:
Egyszeri evéstől nem kell tartanod, ez “csekély” mennyiség ahhoz hogy valami bajt okozzon.
8/8 anonim válasza:
Fizetésig nem lesz píz kenyérre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!