Szükségem lenne-e ennyi alvásra? Túl szigorúak a szüleim?
Hetedikes vagyok,és fél tízkor elküldenek aludni.
Mivel még ilyenkor semmi fáradtságnak a jelét nem mutatom,gépezéssel töltöm el az időt.
Csak sajnos elnyúlik idáig.
Ha fél órával később mennék aludni,ki tudnám "netezni" magam,és ásítozva bezuhannék az ágyba,és kipihenten ébrednék 6:30-kor.
De hát így hatalmas karikákkal ébredek.
Tisztázzuk:NEM vagyok függő.
Csak mivel kimegy az álmosság a fejemből,utána nem tudom időben lekapcsolni a gépet.
Az osztályban sokan 11-kor mennek aludni,páran éjfélkor csetelgetnek még a csoportban.
Nem akarok olyan sokáig fennmaradni,de azt a 10 órát ki akarom nyögni a szüleimtől,de nem egyeznek bele.
Hogyan tudnám meggyőzni őket arról,hogy sokkal jobb lenne az újított verzió?
Nagyon egyszerű, ne gépezz lefekvés előtt és akkor nem megy ki az álmosság a fejedből. Mivel a gépezés és a monitor fényereje pont az ellen van, így csak rontasz a helyzeten. Találj más elfoglaltságot, esetleg hallgass zenét, persze nem hangosan, akkor könnyebb lesz elaludni.
Egyébként az első hozzászólónak van igaza, gyerek vagy, így sajnos az van, amit a szüleid mondanak és ez ellen nem tudsz tenni, mert kiskorú vagy és ők semmi olyat nem csinálnak, ami közbeavatkozást igényelne.
Az utolsó kettőnek köszönöm,az azelőtti pedig nem a kérdésre válaszolt.
Hozzátenném azért,csak lefekvés előtt (fél óra) van időm kikapcsolódni,egyébként a neten KRESZ-t tanulok.
Ha plusz fél órát kapnék,tökéletes lenne.
De hát így nem tudom leállítani. Gyakorin pl. folyton írnak,vagy találok valamit,ami után szívesen böngésznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!