Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Polóra hol és hogyan nyomtatna...

Polóra hol és hogyan nyomtatnak rá szöveget, amit én kigondoltam?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Megmentjük a Világot a pusztulástól,

zászlónk alatt egyesül majd minden ember!

Legyőzzük az igazság és a szeretet szellemét!

Birodalmunk határa a kék ég!

Jessie, James!

Miau, úgybizony szavamra!

2010. jún. 14. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Sok városban van ilyen speciális stúdió, ahol pólóra, párnára, bögrére nyomnak. Melyik városban laksz? Mert Egerben és Kaposváron tudom, hol van ilyen.
2010. jún. 14. 23:06
 3/7 A kérdező kommentje:

zalaegerszeg

elvileg Kovács Károly téren

ahol nyomtatókat árulnak ott lehet? és ilyenkor vinni kell valami mintát, vagy ők azt megcsinálják gépen és rárakják?

meg hallottam olyanról is, hogy rávasalnak dolgokat, olyat lehet csináltatni, mert nekem az a szöveg kéne, hogy 23 éves party képes csajszi

mindegy hogy néz ki a betű, csak vennem kell egy polot

2010. jún. 15. 00:58
 4/7 anonim ***** válasza:

A vasalás gyors, és persze, szöveget is vasalnak. Van a szitázás, amivel még szoktak logó vagy szöveget pólóra tenni, de az sok előkészületet és pénz igényel. Ha egyszeri alkalomra kell, akkor jobb a vasalás.

(Zalaegerszegen még sosem voltam, így nem tudom, hogy melyik lenne a jó, de ezt a neten találtam:

"

ZALA DEKOR

ZALA, 8900 ZALAEGERSZEG, BÍRÓ MÁRTON U. 16.

Dekoráció, gépjárműfeliratozás, üzletdekoráció, világító reklámok, műgyantás matrica, plasztikus felirat, gyorsnyomda, névjegykártya, prospektus, reklámgrafika, lézervágás-gravírozás, zászlókészítés, poló-reklámajándék feliratozás,

")

2010. jún. 15. 06:36
 5/7 anonim ***** válasza:
2010. jún. 15. 11:31
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi, polomániát én is megtaláltam tegnap este, és szerkesztettem is, már megrendeltem, jövőhéten megkapom :)

köszönöm a segítséget

2010. jún. 15. 18:29
 7/7 anonim válasza:
tomcatpolo.hu külld el irj neki és összes polom innen van !!
2010. nov. 1. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!