Polóra hol és hogyan nyomtatnak rá szöveget, amit én kigondoltam?
Megmentjük a Világot a pusztulástól,
zászlónk alatt egyesül majd minden ember!
Legyőzzük az igazság és a szeretet szellemét!
Birodalmunk határa a kék ég!
Jessie, James!
Miau, úgybizony szavamra!
zalaegerszeg
elvileg Kovács Károly téren
ahol nyomtatókat árulnak ott lehet? és ilyenkor vinni kell valami mintát, vagy ők azt megcsinálják gépen és rárakják?
meg hallottam olyanról is, hogy rávasalnak dolgokat, olyat lehet csináltatni, mert nekem az a szöveg kéne, hogy 23 éves party képes csajszi
mindegy hogy néz ki a betű, csak vennem kell egy polot
A vasalás gyors, és persze, szöveget is vasalnak. Van a szitázás, amivel még szoktak logó vagy szöveget pólóra tenni, de az sok előkészületet és pénz igényel. Ha egyszeri alkalomra kell, akkor jobb a vasalás.
(Zalaegerszegen még sosem voltam, így nem tudom, hogy melyik lenne a jó, de ezt a neten találtam:
"
ZALA DEKOR
ZALA, 8900 ZALAEGERSZEG, BÍRÓ MÁRTON U. 16.
Dekoráció, gépjárműfeliratozás, üzletdekoráció, világító reklámok, műgyantás matrica, plasztikus felirat, gyorsnyomda, névjegykártya, prospektus, reklámgrafika, lézervágás-gravírozás, zászlókészítés, poló-reklámajándék feliratozás,
")
köszi, polomániát én is megtaláltam tegnap este, és szerkesztettem is, már megrendeltem, jövőhéten megkapom :)
köszönöm a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!