Hogyan lehet fejbőrről, tarkóról leszedni egy szemölcsöt? Házilag?
Figyelt kérdés
Lehető leggyorsabb megoldások érdekelnek, "vágd le, nyisszantás" nem érdekelnek mert nem merem xd
Esetleg aki csinált már ilyet, meghallgatnám :)
2018. máj. 19. 17:11
11/19 A kérdező kommentje:
És a házi orvos foglalkozik ezzel? Vagy felesleges hozzá menni?
2018. máj. 19. 18:55
12/19 anonim válasza:
Felesleges a háziorvosodhoz ezzel elmenni. A bőrgyógyászatra tartozik. Oda nem kell beutaló.
13/19 anonim válasza:
Megnézi, és elküld bőrgyógyászhoz.
14/19 anonim válasza:
Nálunk pl háziorvosi beutaló kell a bőrgyógyászatra
15/19 A kérdező kommentje:
Ez a wartner stift mennyi idö alatt hat?
2018. máj. 19. 19:48
16/19 anonim válasza:
Nem ismerem, neten találtam. Annyit tudok róla, ami a linken van. Ott azt írják, kb. két hét.
Ha vírusos, ennyi idő alatt a vérehulló fecskefű is elintézi.
Ennél gyorsabb csak a műtét, de kizárólag magánúton, mert oep-re 1-2 hónap, mire egyáltalán kapsz a szakrendelésre időpontot.
17/19 anonim válasza:
Ez a wartner stift nálam nem tett csodát. Inkább ellentem a bőrdokihoz, aki lelézerelte.
18/19 A kérdező kommentje:
nem szedi le 100%ban?
2018. máj. 19. 20:34
19/19 anonim válasza:
Én ezt használtam, miután évekig nem szedte le semmi, de ez se hat azonnal, hanem egyre kisebb lesz a szemölcs, a végén meg egyszerűen leesett nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!