Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 3 napja elfeküdtem a jobb...

3 napja elfeküdtem a jobb karom és nagyon fáj a Flector gél ellenére, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Érzem hogy az izom meghúzódhatott 3 napja éjszaka (talán végig azon feküdtem?), azóta Flectorral kenem, de semmi változás. Már megőrjít, hogy a jobb karom ha emelem, akkor nagyon fáj. Milyen más kenőcsöt javasoltok? Köszi.
2018. máj. 18. 07:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg fájdalomcsillapítót szedni.Mindegyikben van gyulladáscsökkentő is. Ha van fekete nadálytő vagy rozmaring kenőcsöd az is nagyon jó. Jegelheted is egy kicsit az is segít.
2018. máj. 18. 07:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Apranax Dolo gél. Jobb, mint a fájdalomcsillapító gyógyszer.

A Flector, Flexagil, Dolgit, Voltaren és társaik semmit nem érnek hozzá képest; mindet kipróbáltam.

Egy idegszál volt becsípődve a bal alkaromban. Mozdítani sem tudtam a kezem. Az orvos szerint sokat ülök, eltorzult a nyakcsigolyám, ez van, szokjam meg a fájdalmat. Az Apranax dolo-val bekenve tudtam mozgatni a kezem, majd pár nap alatt megszünt a fájdalom, és azóta sem jelentkezett újból.

2018. máj. 18. 08:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezért írtam a fájdalomcsillapítót. Többek közt Apranax-tablettát. :) Ez belülről segít .)
2018. máj. 18. 09:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Több figyelmet érdemelne inkább a nyakcsigolyád, mint a karod. Szerintem ott keresendő a hiba.
2018. máj. 18. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!