Nagyon fáj a fenekem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Konkrétan a nyílás körül fáj, de nagyon. Tegnap kb semmi normális kaját nem ettem (1 zacskó mogyoró, 1 tábla csoki, 3 kávé, pár pohár kóla), aztán estére lett egy csúnya hasmenésem, 2 óra leforgása alatt ki kellett mennem öt-hat alkalommal. Azóta nagyon fáj a fenekem, még akkor is, ha nem érek hozzá, bármilyen pózban. Próbáltam hátra meg hasra feküdni, de semmi nem segített, alig tudtam elaludni, és még most is fáj miután felkeltem. Valakinek bármilyen ötlete amivel kezelhető lenne ez? Nem akarok orvoshoz menni és nem kamu kérdés, sajnos nagyon komoly, kb már úgy érzem lassan belehalok a fájdalomba.2018. máj. 16. 10:06
1/6 Arkhowar válasza:
Lehet, hogy aranyér. Menj orvoshoz!
2/6 anonim válasza:
Gazdag lettél, gratulálok. :-) Aranyered van. Tapintottad már meg, hogy a végbél nyílás körül nincs-e duzzanat? A gyógyszertárban recept nélkül is lehet kapni különböző aranyér elleni kenőcsöket, és fontos a fokozott higiénia. Mosd gyakran, és egy kis kamillás fürdő sem árt, csak ne legyen túl forró.
3/6 anonim válasza:
lehet csak a fosmenés savassága csípte ki kenegessed meg mosd meg jól
4/6 anonim válasza:
Körömvirág krémmel kenegesd, vegyél gyógyszertárban. Ha a hasmenés csípte fel, akkor ez is segíthet, de ha aranyered lett, akkor arra való krémet vegyél.
5/6 anonim válasza:
Még mindig jobb, mintha a kirúgástól fájna.
6/6 anonim válasza:
Csajozni kellettvolna,nem pedig pasizni. Ennyi.☝️ Legközelebb NE menjèl a Nèpligetre☝️🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!