2 nappal vastagbéltükrözés előtt magvas zsemlét ettem, későn jutott eszembe, hogy nem szabadna. Valaki járt már így, megcsinálták a vizsgálatot?
Figyelt kérdés
délben ettem meg azt a szendvicset, amit nem kellett volna. "Szerencsére" durván megy a hasam egész nap.. tehát lehetséges, hogy holnap utánra kiürülnek a magvak a belemből? Nem kaptam étrendet, csak listát arról, mit nem szabad enni, amit el is olvastam, de úgy kiment a fejemből, hogy már csak 2 nap van a vizsgálatig.. Lemondani az időpontot nem akarom, ugyanis pénzbüntetés járna, amiért későn szóltam. Németországban élek, tapasztalataim szerint minden másképp működik, mint otthon, de hátha valaki tud valami hasznosat mondani..2018. máj. 15. 19:25
1/5 anonim válasza:
Vegyél be hashajtót, csak, hogy tényleg biztosra menj, vagy nem tudom. Ez így nehéz helyzet. :/
2/5 anonim válasza:
Nyugi, 2 nap múlva nem lesz ott semmi!
3/5 NigelB válasza:
Ne aggódj. Manapság már új módszert alkalmaznak a teljes belső tisztításra, és az "mindent visz". A vizsgálat előtti napon reggeltől már semmit sem lehet enni, csak átlátszó folyadékot inni. Reggel egy nagy adag hashajtó tabletta, majd délután, illetve másnap reggel egy speciális por feloldva vízben. A porok bevétele után több részletben meg kell inni legalább 2-2 liter tiszta, szénsavmentes vizet. Olyan a hatása, mint a vihar. Gyakorlatilag semmi sem marad benned. Ezután már a vizsgálatig semmit sem szabad enni, inni. Az nem árt, ha valami nyugtató, bódító injekciót adnak. Az altatás felesleges, hacsak az orvos külön nem javasolja. A hashajtó gyógyszereket az orvos írja fel, csak receptre lehet kapni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam. :)
Én hashajtó koncentrátumot kaptam, aminek használatáról kaptam írásbeli tájékoztatást. Órára pontosan leírták, hogy azt mikor kell meginnom. Meg a 4 liter vizet is. Csak hát ott van felsorolva, hogy ne egyen paradicsomot, kivit és semmilyen magvas ételt a vizsgálat előtti 3 napban.. De tényleg az is egy reménysugár, hogy hashajtó nélkül is víz jön belőlem. :D
2018. máj. 15. 20:13
5/5 anonim válasza:
Nem lesz addigra semmi mag a beledben! Az a por csikarás nélkül kivisz mindent a beledből. Nem nagy ügy ez a vizsgálat. Én kértem nyugtató injekciót, de utána nagyon elszállt a vérnyomásom. Szerintem nem fájdalmas a vizsgálat, csak hát fél az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!