Mi a fene van a serdülésemmel? (többi lent)
13 éves fiú vagyok. Lent a szőrzetem elég sötét és kicsit már göndör. Hónaljszőröm is van, az is kicsit sötét és sok már. Azt olvastam a "Tanner-stádiumok"-ban, hogy amikor ezek elkezdődnek, akkor már kezdődik a mutálás nemsokára. Nekem a hónaljszőr az már kb. 1 éve van. A fanszőröm is kb. 11 éves korom óta nő. elég sok pattanás van az orromon is, valamint rohadt fájdalmasak szoktak kijönni a homlokomon, arcomon. Van valami betegségem, hogy nem mutálok?
A másik, hogy amikor maszturbálok, a végén kb. 1 másodperc elteltével kifolyik valami átlátszó folyadék. Van, amikor kicsi, van, amikor sok. Ez olyan 5 másodpercig tart. De mivel nem spriccel és nem fehér, ezért tuti, hogy nem sperma. Akkor mi? (Szerintem nem előváladék, mert az a maszturbálás előtt jön, nem?)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!