Ha ízületi gyulladásom van a vallamban és nem segít a gyógyszer mi a következő lépés?
Már egy ideje kattog enyhén duzzadt a kulcsontom néhány mozdulat faj főleg magasra emelt kéznél. És a nap végére meg a mely lélegzet is faj.
Kaptam gyógyszert gyulladás csokkentot 3 napja szedem de szinte semmi értelme.
Mi a következő lépés?
dőnként jelentkező kisebb panaszoknál a masszírozás is hatásos lehet. Nyilván meghatározó az, hogy milyen tapasztalata van a masszírozást végzőnek.
A vállfájdalmak sokszor lelki eredetűek, ezért a stressz csökkentésére, a relaxálásra is szükség van. Erre a meditáláson kívül a rendszeres mozgás is kiváló. A mozgásnak nem kell megerőltetőnek lenni. Pl. a rendszeres séta a szabad levegőn is hasznos.
A begyulladt ízület jegelése is csökkenti a gyulladást és a fájdalmat is.
Ízületi gyulladásra gyakran alkalmazzák a szteroid tartalmú injekciókat. Ezek is csökkentik a gyulladást, de a hatásuk néhány hónapig tart, és mellékhatásuk is lehet.
Lökéshullám terápia a vállfájás hatékony kezelésére
A lökéshullám felgyorsítja fájdalmas vállában az anyagcsere folyamatokat, fokozza a vérkeringést, és ezáltal beindítja vállában szervezete öngyógyító folyamatait.
A várakozás.
Az meg fogja oldani.
Én hidegterápiás kezelésre járok.
Eddig sokat segített,és nem értem a kúra végére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!