Hátul nehéz a fejem és gombócot érzek a torkomban. Mi okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
Nem szédülök, csak nehéznek, fáradtnak érzem a fejem, de hiába fekszem le, akkor is. Emellett gombócot érzek a torkomban, a gigám alatt. Szerintem összefügg a kettő, mert már volt ilyen korábban is, és akkor sem tudtam emiatt aludni.2018. máj. 13. 23:28
1/2 anonim válasza:
És az nem jutott eszedbe hogy orvoshoz menj. Lehet komoly betegség is.
2/2 A kérdező kommentje:
Voltam mostanában sokféle orvosnál. Háziorvosom reflux gyógyszert írt fel, de az nem hatott semmit. Voltam pajzsmirigy ultrahangon, mert a vérképem szerint nem megfelelően működnek. Ott nem találtak semmi rendelleneset. Voltam Fül-orr-gégésznél. Persze akkor pont nem éreztem, és szerinte mivel hol érzem-hol nem, ezért az a valószínű, hogy szorongás miatt van az egész. Ez még oké is lenne, azóta én is olvastam itt hasonló kérdést, ahol szintén ezt írták, csak azt nem értem mitől lehet a szorongás. Mert voltam már sokkal rosszabb szituációkban életem során, és most úgy néz ki, rendeződik is a helyzetem. Nem hiszem, hogy egy egyetemi elbeszélgetés miatt (most üzentek pont a hétvégén, remélhetőleg mesterképzésre járok szeptembertől) szoronganék, ha semmi bajom nem volt a diplomamunka/államvizsgára készülődés alatt.
2018. máj. 14. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!