A bulimia és az anorexia közt mi a külömbség?
Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 13:37
1/5 anonim válasza:
A bulémiás kihányja, az anorexiás meg sem eszi.
2/5 anonim válasza:
Szia! Mindkettő evési zavarokkal kapcsolatos betegség. A bulimiás eszik, de utána hánytatja magát (egy idő után ehhez hozzászokhat a szervezet és magától kijön amit lenyelt), az anorexiás pedig nem eszik, vagy csak nagyon keveset. Ezekben a betegségekben szenvedő emberek fogyni akarnak, az önképük teljesen torzul, mások alakját reálisan látják, a sajátjukat viszont mindig csak kövérnek. Még akkor is, mikor már csontsoványra fogynak.
3/5 anonim válasza:
Mindkettő evési zavarokkal kapcsolatos betegség.
Ez így nem igaz! Mindkettő evési zavar.
Amint leírt az előttem levő azzal egészíteném ki ,hogy az anorexiás még hashajtókat is szed.
5/5 anonim válasza:
Szia 2-ttes. Bocsi amit írtál azzal annyiban nem értek eggyet hogy. Az anorexiások tudatukban vannak azzal milyen soványak a tükörben nem láttyák magukat kövérnek. Én anorexiás vagyok ügye csak látom a ruha méretemet hogy mien kiss csepp pulovert és nadrágot hordok ha ezt látom akkor a tükörbe sem láthatom magam kövérnek. meg persze áltam már mérlegen ha a mérleg 40kilót mutat akkor a tükörbe sem láthatom magam 70 80 100 kilónak. Én 9éve vagyok anorexiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!