Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mindig fázok, a legnagyobb...

Mindig fázok, a legnagyobb melegben èrzem magam jól és akkor sincs igazàn melegem Mitől fázhatok?

Figyelt kérdés
160 cm magas 50 kg vagyok nem vagyok sovány

2018. máj. 6. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Pl pajzsmirigy probléma is lehet mögötte.
2018. máj. 6. 23:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt hogy lehet kivizsgáltatni hogy az-e a gond?
2018. máj. 6. 23:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Mozgásszegény életmód? Lassú pulzus, kevés folyadék-fogyasztás, vérellátási zavarok?

Mozogj, fuss, tornássz, biciklizz, élj felfokozottabb ritmusú életet.

2018. máj. 7. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:

A pajzsmirigy-vizsgálatra a házi orvosod is tud adni beutalót a laborba, a TSH-szintet fogják nézni. További markereket csak akkor, ha a TSH magas.

Viszont van egy ellenanyag, az antiTPO, ami már évekkel korábban jelezheti a problémát, ha autoimmun pajzsmirigy-gyulladás áll fenn; ha biztosra akarsz menni, akkor a beutalós vérvétellel együtt ezt megkéred privátban, kb. kétezer forint.

2018. máj. 7. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Irigyellek.

Ez tulajdonképpen egy előny, mert a hideg ellen 1000x könnyebb védekezni.

2018. máj. 7. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja. Ismerősöm 23-24 foknál három takaróval, pizsamában, zokniban alszik, és meg akar fagyni... Kint ugyanilyen hőmérsékletnél még kabátban jár. 30 foknál már "csak" hosszú ujjú pulcsiban. Tényleg irigylésre méltó állapot...
2018. máj. 7. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:
És? Más is jár kabátban vagy pulcsiban, ha 10 fokkal kevesebb.
2018. máj. 8. 08:14
 8/8 anonim ***** válasza:

10 fok nagyon sok.

De nem foglak "győzködni", úgysem hiszed el, amíg esetleg a saját bőrödön nem tapasztalod, hogy milyen kellemetlen úgy élni, hogy állandóan jéghideg a kezed-lábad, és kb. 25 fok alatt majd' megfagysz...

Én nagyon jól tűröm a hideget lábon, viszont a kezem fázósabb, szóval el tudom képzelni. :(

2018. máj. 8. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!