Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol lehet macskagyökeret venni?

Hol lehet macskagyökeret venni?

Figyelt kérdés

Keresgéltem, de csak szárítva, vagy tablettaként lehet macskagyökeret, azaz macskamentát venni, én meg gyökerestül szeretnék.

Nem tudjátok, hol lehet venni?

2010. jún. 13. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Élő növényt hol árulnának?
2010. jún. 13. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
a macskagyökeret szárított formában, feldarabolva (kb 2-3 centis)forgalmazzák. "bio"patikában meg valszeg rendes patikában is kaphatsz.
2010. jún. 13. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
jah és élő növényt necc beszerezni, de tea készítéséhez a szárított előkészített drog a tökéletes.
2010. jún. 13. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel nem fogsz élő növényt kapni, mert legjobb tudomásom szerint valamilyen egzotikus helyen őshonos. Nem tudom, hol a világ mely részén, de a mi éghajlatunk alatt nem marad meg. Ezért lehet csak valamilyen feldolgozott formában kapni.
2010. jún. 13. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
kutyafülét trópusi:P a Valeriana officinalis európiai növény (elsősorban).
2010. jún. 13. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A macskaGYÖKÉR és a macskaMENTA NEM ugyanaz.

A macskagyökér latin neve Valeriana officinalis, és erdöszéleken sok helyen megtalálható vadon élö növény. Ennek a gyökerét használják gyógynövényként, száritott formában a gyógyszertárakban és a Herbáriában is kapható.

Ha a növényt akarnád tartani, akkor keress olyan kertészetet, ahol gyógynövények és füszernövényeket árulnak (google).

2010. jún. 13. 21:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!