Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szögbe léptem, meddig fáj még?

Szögbe léptem, meddig fáj még?

Figyelt kérdés
Egy hete léptem bele egy rozsdás szögbe,kitakarították a sebet,mondjuk az kínzás volt érzéstelenítő nélkül,kaptam tetanusz is,kötést már levehettem a hét közepén,de még mindig dagadt a seb környéke és eléggé fáj is,a doki szerint 1 cm-re ment bele a talpamba a szög!
2018. ápr. 22. 22:29
 1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg a dokit mondjuk.
2018. ápr. 22. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Arra tippelek, hogy még egy hét, mire észrevehető javulás lesz. (Hasonló baleset alapján).
2018. ápr. 22. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Nem írt a sebész semmilyen gyulladáscsökkentőt? A tetanusz elleni oltás vérmérgezésre való, de ha dagadt és gyulladt, akkor kend Betadine-val, vagy bármilyen gyulladáscsökkentővel. Patikában biztos, hogy ajánlanak rá valamit. Mivel kaptál Tetanuszt, nem fogsz meghalni, de mint írtam, a gyógyszertárban kérj rá valamit.
2018. ápr. 22. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Az még lemaradt, ha nem gennyes, akkor magától is meggyógyul. Én is léptem már szögbe, tetanuszon kívül Tetrán sebhintőpor, oszt jónapot. Akár azt is vehetsz patikában.

Előző voltam.

2018. ápr. 22. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!